Stöd & hjälp

Den här chatten finns till för dig som sålt eller säljer sex, haft sex mot ersättning på något vis eller har liknande erfarenheter. Vi som driver chatten är två organisationer; 1000 Möjligheter och Novahuset. Mer om oss kan du läsa på våra hemsidor:

www.1000mojligheter.se

www.novahuset.com

Vi som sitter i chatten är utbildade volontärer från de båda organisationerna, vi är av alla kön och med olika bakgrund. Gemensamt är att vi alla utbildats i frågor som berör att ha sex mot ersättning och sexuella övergrepp.

När du chattar med oss kommer du få frågan om du vill ha en egen stödperson som du kan fortsätta chatta med under några veckors tid. Det är helt upp till dig om du vill det eller om du vill fortsätta komma tillbaka till chatten eller känner att du fått det stöd och den hjälp du behöver redan under ditt första chattbesök. Vi finns här för din skull.

1000 Möjligheter har också en mottagning i Stockholm där du som har haft sex mot erättning eller har liknande erfarenheter kan få gå i samtal hos en terapeut. Läs mer på vår hemsida eller maila oss på mottagningen@1000mojligheter.se Att besöka mottagningen är helt kostnadsfritt och du får vara anonym.

Du kan också få mer information, stöd och hjälp här:

www.intetillsalu.se

http://www.umo.se/Sex/Salja-sex/

 

Hoppa till verktygsfältet